Wie zijn wij?

Wij van PLAN voldoen aan de hoogste standaard die de wetgever stelt aan het geven van adviezen over pensioen. Naast het succesvol afronden van de opleiding tot pensioenadviseur volgen wij een Permanente Educatie programma’s, waarmee wij onze vakkennis en vaardigheden structureel onderhouden en verbeteren. 

Tijdens deze periodieke bijeenkomsten, herkenden wij bij elkaar onze gedeelde passie voor pensioen(advies) en de wijze waarop je daar invulling aan kunt geven. Geen ellenlange wetenschappelijke epistels (of betogen), maar een praktische manier van werken en doelgericht invulling geven aan de wensen van de klant. Uiteraard rekening houdend met de financiële mogelijkheden en de (fiscale)wetgeving.

Voor veel mensen is pensioen moeilijk, ingewikkeld en soms een beetje spannend. Met onze laagdrempelige aanpak zullen we laten zien dat dat allemaal wel meevalt.

Naast onze gedeelde passie voor pensioen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen in de relatie met onze opdrachtgevers, maar ook bij kleine zaken in en om het huis geven we daar waar mogelijk invulling aan.

"Wij, Willem (van Weelden) en Albert Jan (van Zijl), kennen elkaar uit het vak. In de loop van de jaren kwamen wij er steeds meer achter dat wij passie voor pensioen op dezelfde manier delen. Voor veel mensen is pensioen moeilijk en ingewikkeld. Wij vinden het een uitdaging om inzicht te geven en uit te leggen welke effecten mogelijke keuzes op het pensioen of vermogen voor later zullen hebben."

Albert Jan van Zijl

Bijna 30 jaar werk ik met veel plezier in de pensioenwereld. Als pensioenadviseur en manager heb ik het vak van alle kanten gezien.  Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar mijn passie: het voor  en samen met werkgevers en werknemers zorgen voor pensioen. Dat doe ik met enthousiasme, kennis, snelheid en een lach.

In mijn vrije tijd loop ik regelmatig een rondje hard. En als ik naar een klant in Amsterdam ga, pak ik graag de fiets.

Albert Jan van Zijl
Willem van Weelden

Willem van Weelden

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan sinds 1998 als zelfstandig ondernemer. Mede door deze ervaring ben ik een geschikte gesprekspartner voor zowel bedrijven als (mede)ondernemers. Ik ben betrokken, doelgericht en houd van aanpakken.

In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in. Hardlopen bij de GAC in Hilversum, een rondje op racefiets of samen met vrouw en hond wandelen door het bos in de prachtige omgeving van het Gooi. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Daarnaast ben ik al meerdere jaren betrokken bij het organiseren van de jaarlijkse Hilversum City Run.